2011-03-08 / 14:36:18
0

JUSTINS STORY!



Den 11 februari 2011. Justin debut film, Never Say Never 3D hit teatrar, berättar hela historien om Justin fordran till berömmelse. Visar att han bara är en vanlig kille som stora saker hände.
"Detta är inte en konsert film, detta är en berättande film, du behöver inte ens vara ett fan för att titta på det.
Det är en film om att nå det omöjliga dröm". också släppa en EP (Extended Play) "Never Say Never: The Remixes "Featuring Jaden Smith, Usher, Chris Brown, Flatts Rascal, Kanye West och Miley Cyrus. Det har varit några veckor sedan "Never Say Never" öppnas och under den tiden har världen fortsatt att vara en virvelvind för Justin. Filmen fick lysande recensioner från kritiker och fans. Owen Gleiberman av Entertainment Weekly säger Justin's "fick något mycket bättre dansare inte. Han kommunicerar glädje i varje rörelse" Justin utförs också med Jaden Smith Grammys. Även Justin inte hamna vinna en utmärkelse, gav han definitivt en vinnande prestanda, som visar att, som hans fans har alltid vetat, är Justin alltid en vinnare.



justin och hans pappa när han var 6 år gammal

Justin föddes mars, 1,1994 i Stratford, Ontario, Kanada. Den dag han föddes, kom"The Power of Love" av Celine Dion # 1 Billboardlistan, Justin beskriver detta som "En bra låt att börja ditt liv med".
Hans pappa, Jermey Bieber och hans mamma Pattie Malette var i övre tonåren, de båda arbetade mycket hårt för att få Justin vad han ville.
Sedan bröt de upp när Justin var tio månader gammal, och Pattie var egen hand. ,
"Vi hade aldrig någon lyx, men vi hade varandra, och jag kände aldrig att jag saknade någonting, säger Justin. När Justin var fyra år gammal, flyttade de in med sina farföräldrar hus.
Och Justin dröm som ung grabb var alltid att bli en hockeystjärna.
Även lärde han sig hur man spelar gitarr, piano, trummor och trumpet,
"Min mamma säger att när jag var två år gammal, var jag allt om rytm"
Justin
säger: "Jag brukade trumma allt i huset, senare , mamma köpte mig en liten trumset för att hållamig borta från att förstöra hus " .
Och även om han nästan var fullända Michael Jacksons danssteg, han trodde aldrig att han kunde göra det på scen.





Justin på hans youtube dagar

I januari 2007 praktiserade Justin i en lokal sång tävling.
Och hans mamma postade videoklippen från tävlingen på YouTube, som fick honom tusentals tittare, han började publicera fler videos, vilket gör mer online fans.
I mitten av 2007, ringde Scooter Braun Justins mamma och enades om att Justin skulle
flyga honom i Atlanta och honom undertecknad, .
"Många människor ringde och ville singnera mig mig, vi tog inte dom på allvar, men Scooter verkade äkta.
Han pratade med sin mamma i två timmar i telefon, slutade de upp att tala om familj och displins" säger Justin.

Justin covers "Respect" på Stratford Idol





Musikbranschen höll blåsa Justin av. Även om hans fanskara online växte. Företag trodde aldrig att en pojke som inte har sin egen TV-show Disney eller Nickelodeon kan bli en fan favorit.
"I slutet av sommaren 2007, kom jag
och Scooter överens om att jag far tillbaka till Kanada, och håller på lägga ut videor på nätet för att hålla fansen uppdaterade" säger Justin

I januari 2008 omfattas Justin Chris Browns "With You", som var den första videon från Justin att träffa en miljon visningar.
Scooter äntligen beslutat att tala med personer som hade ett namn i musikbranschen, och han visste två Usher och Justin Timberlake.


Justin's cover av Chris brown "with you"



Justin uppträder  för dem båda, men slutligen bestämmer Usher sig för att Justin i verksamheten.
"Hans ord talade till mig, och det kändes som jag har hittat den person att ta mig in i verksamheten på ett säkert sätt" Justin säger.
Usher pratade med LA Reid, VD för Island Def Jam Music Group. "När Usher talar lyssnar man" Justin säger.
" talade han till Island Def Jam, och jag utfört åt dem".
Två
månader senare var Justin skivkontrakt med Island Def Jam.
 

Justin med sin manager, Scooter Braun

"Vi gick till en restaurang och Scooter bad servitörerna att ge oss en tårta sedan
sa Scooter och pekade på mig:
"Denna unge har just fått skivkontrakt med Island Def Jam "och alla jublade Restaurangen ägdes av Ludacris. , så att folk visste att det hur viktigt det var.
Dom
började jubla och det var mycket pinsamt, ungefär som när alla sjunger "Happy Birthday " till dig och du bara står där utan att veta vad man ska göra "
säger Justin .

Justin sjunger  för Usher


Scooter var oroad över vilken singel som skulle släppas först. Slutligen beslöt de att "One Time " bör vara det första singel.
Planen var att släppa låten en tisdag, med en promo sida och annonser, och sedan släppa en musikvideo av det (featuring Usher) några dagar senare.
Men
låten verkade på nätet två veckor tidigare, med ingen reklam what-so-ever.

Sedan gjorde Justin hans Twitter och Facebook och började be folk att och lyssna på låten. "
I followed my followers and their followers, and kept talking and talking, and the conversation was getting bigger and bigger" (Justin nu följs av mer än 7.000.000 personer). när musikvideon kom ut, gjorde Justin med hjälp av hans fans video # 2 efter Taylor Swifts "You belong to me".
Även när Justin inspiration, Michael Jackson dog, var videon still going strong på # 2.



Justin bär en MJ tröja

"Jag kunde inte tro det när han dog, någon textade mig om det, men Scooter sade att det var ett rykte, men det var överallt. Och kungen har försvunnit, hans musikvideor alla gick till topplistor på iTunes, och videon med den lilla vita pojken från Kanada var fortfarande # 2 med annan bra musik video av legenden "
säger Justin .

Justin's "One Time" Music Video



Även var fans online, kärleksfulla i hans musik. Radiostationer fortfarande inte tro att någon som inte är en Disney-stjärnan ska spelas i radio, så gjorde Justin en radio turné och började bli radiopjäs. Och det var den riktiga början för Justin. "Vi bokstavligen tiggde för radiostationer att spela vår musik", säger Justin.
"Jag bad fansen på nätet för att begära mina låtar. Och det gjorde dom. Det är därför, jag är skyldig dig alltsammans. Vi är bra, men du är vad
fick oss till toppen diagram ".

I november 2009 släppte Justin en EP "My World", som bevisar att han inte är någon tuggummipop sångare, hans låtar har verkligen fantastiska texter, som han skrev själv, och de är mer personligt att någon låt av någon tonåring sångare där ute . "Plötsligt var hela världen att uppmärksamma!, Pressen och med sagt att det var så beatlesmania!, Det var väldigt overkligt!" Justin säger "Vi visade slutligen att en liten mager vit kille från Kanada, utan en TV-show, kan bli en tonåring favorit ".



Justin med Usher

Januari, februari .... Och Justin's fanskara växte mer och mer, gick hans album multiplatinum. Medierna kallade det "Bieber Fever", och fansen kallade sig "Beliebers". Han var ett 24 / 7 Trend ämne på Twitter att han började krascha systemet och Twitter måste hindra honom från Trend Topic. Vad var galnare är att Justin följer sina fans på Twitter, tweeting dem, hjälpa dem ut. Som gjorde honom till # 1 favoritkändis på Twitter. "Om jag fortfarande inte följer dig ,  så  kommer jag. Never say never!" Justin tweeade nästan varje dag.

Sedan mars 2010 släppte Justin den andra delen av "My World" med titeln "My World 2.0", som egentligen var en större framgång. Albumet blev # 1 album på Billboard Hot diagram, gör honom till den yngsta solosångare att göra det till # 1 i hans debutalbum, eftersom Stevie Wonder 1963. Bevisar att han inte är någon annan unge som vill sjunga. "Drömmar gör besannats, jag hade en 1 på 100 miljoner risken för att detta hände mig, men det gjorde" Justin säger.

Justin performing "Baby" and "U Smile" on American idol

I juni 2010 registrerade Justin officiella sång av filmen, "The Karate Kid", "Never Say Never" med The Karate Kid's stjärna, Jaden Smith. Också vinna två mycket utmärkelser musikvideo, "Favorite Canadian act" och "Favorite song". Också på väg mot sin första Nordamerika turné. "Det tar 6 bussar för att flytta allt, det var mer än 300personer arbetar med detta, utför åttiosex gånger i Nordamerika, kontakt med nästan två miljoner fans-Dreamsinte kommer sanna " , säger Justin. Varje visa Justin gjorde var en utsåld. Och tur var meddelade att över hela världen senare. Han vann också en utmärkelser världsledande för att ge tillbaka.

Justin Performing "Never Say Never" with Jaden Smith on tour


I juli 2010 vann Justin fyra Teen Choice Awards slog den vackra, tuggummi Disney stjärnor. Tillkännage att Jon M. Chu, chef för "Step up 2 the streets" och "Step up 3D" kommer att riktas en film om hans liv, i 3D och att han kommer bli skjuten utför i Madison Square Garden den 31 aug 2010 . att prestanda hade många speciella gäster, bland dem-Sean Kingston, Miley Cyrus, Jaden Smith och mannen själv-Usher. Titeln "Never Say Never". "Det är inte en konsert film, du behöver inte ens vara ett fan för att titta på det, det handlar om att nå för en omöjlig dröm" säger Justin .



Justin öppning för Taylor Swift

Justin med "Never Say Never" regissören Jon.M Chu

Den 12 september 2010, vann Justin "Bästa nya artist" på MTV Music Awards, uppträder live i LA för gratis!
för mer än 5000 fans. Också släppa en remix av hans låt "Runaway love" med Kanye West!. Låten är en hyllning till Michael Jackson, som alltid har varit Justins idol. "Michael Jackson var känd för att ge tillbaka, och om jag kan göra en tiondel av vad han har gjort, då kan jag verkligen göra en förändring i världen, och att vad detta handlar om.", Säger Justin. "Vid en viss punkt på varje föreställning på turné, tar jag varje dansare, sångare ... etc på scen och presentera dem för publiken på i takt med "Vill du att starta något" av Michael Jackson ". På tal om att ge tillbaka, på den första delen av Justins tur, är 1 dollar för varje biljett som ges till "pennor Promise" ett företag som desperat behöver bygger skolor i utvecklingsländer i världen. Och genom den andra delen av turnén enbart var 15 skolor runt om i världen byggs.

Slutet av 2010 släppte Justin en självbiografi, "First Step 2 Forever". Från titeln själv, visar det sig att Justin vet detta bara är tiggeri.
I boken, Justin tack alla som hjälpt honom att ta sig dit han är idag, genom att prata om drömmar och hur när du kan det omöjliga om du aldrig ger upp.
"Jag vann 4 American Music Awards vid en ålder av 16!, jag lever den amerikanska drömmen med stora stjärnor som jag aldrig ens drömt om ens möte" Justin säger.
Black Friday,2010-Justin släpper ett akustiskt album, "My Worlds Akustisk", med en ny låt, entilted "Be".
Från det ögonblick "Pray" släpptes. Justin besökte barn sjukhus och ge tillbaka, fan överallt i världen var tweeting Justin om saker de gjorde mot de mindre lyckligt lottade efter att de hört låten.
"Detta är vad detta handlar om!, detta är varför jag gör detta. Jag är stolt över mina fans för att försöka göra en förändring". Justin säger: "Vi är en familj, och det är vad jag gillar med mina fans. Ingen är kvar ute!". Justin fans fick # Biebsmeethayley en trend ämne på Twitter, hjälper en liten sjuk brittisk tjej, som är ett fan av Justin att möta honom.
I december 2010 utförs Justin på X-faktor. Att få en stående ovation från Simon Cowell.
Aviserar även en duett med countrymusiklegendaren Rascal Flatts.
Slutet av december 2010 var Justin nominerad för "Bästa nya artist" och "Bästa popalbum" för My World 2.0.



Justin på Never Say Never Värld premiären

Den 11 februari 2011. Justin debut film, Never Say Never 3D hit teatrar, berättar hela historien om Justin fordran till berömmelse. Visar att han bara är en vanlig kille som stora saker hände.
"Detta är inte en konsert film, detta är en berättande film, du behöver inte ens vara ett fan för att titta på det.
Det är en film om att nå det omöjliga dröm". också släppa en EP (Extended Play) "Never Say Never: The Remixes "Featuring Jaden Smith, Usher, Chris Brown, Flatts Rascal, Kanye West och Miley Cyrus. Det har varit några veckor sedan "Never Say Never" öppnas och under den tiden har världen fortsatt att vara en virvelvind för Justin. Filmen fick lysande recensioner från kritiker och fans. Owen Gleiberman av Entertainment Weekly säger Justin's "fick något mycket bättre dansare inte. Han kommunicerar glädje i varje rörelse" Justin utförs också med Jaden Smith Grammys. Även Justin inte hamna vinna en utmärkelse, gav han definitivt en vinnande prestanda, som visar att, som hans fans har alltid vetat, är Justin alltid en vinnare.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: