2011-03-19 / 10:44:04
0

Rebecca Black Följer Exemplet Från Justin Bieber

En 13-årig följer i kölvattnet av sångaren och har blivit en stjärna på YouTube.

Bara en vecka Rebecca har svart behövs för att bli en stjärna: mer än fyra miljoner besökare till din YouTube-videor och även trender ämne på Twitter. Dessa är resultaten av en ung kvinna på 13 som följer i fotspåren av Justin Bieber genom att lägga upp en video där hon går sjöng sin sång, "fredag".

Så framgångsrik är att göra det regna ner kritik mot tonåring. Å ena sidan är det ryktas att låten inte har gjort det. För en annan, vissa medier beskriver "fredag" som de värsta låten i historien, med bokstaven: "Igår var torsdag / idag är det fredag ​​/ imorgon är det lördag / söndag och äta efteråt" (Igår var torsdag, idag fredag, är i morgon Lördag och söndag kommer senare.)

Också fans av Justin Bieber, alltid på jakt efter något som kan påverka sin idol, har som upp den här tjejen. Den första attacken som "belieber" (som de kallar sig fans av Bieber) slungas en tweet Rebecca förde den unga, där han sade "glömma Bieber Fever har jag Black Plague". Många var de förolämpningar hon fick som hon hamnade gråta, trots att klargöra i nätverket som gillar Justin Bieber.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: