2011-03-13 / 23:53:48
0

SELENA OCH JUSTIN GÅR FÖR FORT FRAM!

Den kanadensiska tonåriga fenomen och unga skådespelerskan Selena bekräftade slutligen sin romans i slutet av februari efter månader av spekulationer att de dejtade. De deltog i Vanity Fair Oscar fest tillsammans, och sågs med sina sammanflätade armar.

Medan Justin mamma, Patricia Lynn "Pattie" Mallette, godkänner deras förhållande - hon är enligt uppgift orolig tonåringarna tar saker lite för allvarligt.

"Pattie tror bara gott om Selena, säger en källa till National Enquirer. "Hon har inget emot dem dejtar, hon tycker bara att de inte ska gå för fort fram"

Enligt insider, 18-åriga Selena mor och styvfar har sina egna bekymmer. "Mandy känner på samma sätt, och det gör Selena's styvfar,"  förklarar en vittne för The Insider

I februari Justin, som fyllde 17 den 1 mars köpt en butik full av blommor för Selena. Medan hon blev rörd av gesten, trodde att deras föräldrar uppges det var ett steg för långt.

"Han gick Hog-vild och plunked ner tusentals dollar. Selena älskade den och kunde inte sluta forsande om vad ett bra pojkvän han var, "The Insider till. "Men hennes föräldrar tycker att han är borta över bord - de tror att båda barnen har."


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: