2011-05-19 / 20:23:00
1

Justin Bieber och Selena Gomez presenterar på 2011 Billboard Music Award


Justin
Bieber och Selena Gomez är båda presentanter 2011 "Billboard Awards" i helgen! Paret kommer att tillbringa sin efterlängtade återföreningen i Sin City!


Justin Bieber och Selena Gomez får alltid hålla oss i fundering om deras förhållande, men i helgen kommer paret äntligen vara tillsammans igen efter Justin internationella turné. Justins sista konsert datum i Japan är torsdag kväll, och sedan åker Justin Vegas i helgen för söndagens Billboard Awards.

Utmärkelserna visar att de kommer bekräfta att de är ett par under mässan och vi undrar om de kommer att delta i evenemang tillsammans? Trots den senaste tidens intervjuer har både Justin och Selena misslyckats med att prata om deras förhållande, vi tror att paret kommer att vara glada att vara tillsammans på plats efter att varit borta från varandra ett tag.


Hantera en lång distans förhållande är svårt att göra, nu när Justin är klar med sin internationella turné kommer paret att kunna tillbringa mer tid tillsammans och stärka deras relation.



Postat av: lillacoling

jag vill veta mycket om justin bieber. Så du vet och plus selena gomez.

/i<3u justin

2011-06-11 @ 18:08:41
URL: http://julis.coling_oo.äger
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: