2011-05-09 / 20:08:13
1

Justin Och Miley Gemförs Med The Beatles


Två av de största stjärnorna i världen dessa dagar har jämförts med världens mest framgångsrika gruppen "The Beatles" och de är Justin Bieber och Miley Cyrus.
Enligt sångaren Paul McCartney, unga pojkar idag utgör de känslor av ungdomar från hela världen eftersom de identifierar sig med dem, vilket hände för några år sedan i sin grupp.

Vid en presskonferens i Chile, sa engelska sångerskan, enligt tidningen El universal.com.mx: "Det är som om de själva eller sina bröder eller deras pojkvänner var på scenen, vilket gör den mycket spännande. Så när ni ser dem live, inte på TV, de inser att de verkligen är där. "" När du har tusentals tonåringar känner likadant, de blir euforisk eftersom de har denna kärlek för en sak gemensamt, oavsett om The Beatles, Hannah Montana (TV-personlighet som förkroppsligade Cyrus), Justin Bieber, eller vad '. "

Dessa fraser ur munnen på varken mer eller mindre än Paul McCartney, har meriter mycket eftersom han vet vad det innebär att vara riktigt på scen och framför tusentals människor och ännu mer om vi åldrar med Miley Cyrus och Justin Bieber som bara kör ut ur tonåren.

Postat av: Saga

saknar du en bloggsvarsinbjudan? tävla om en på min blogg! http://selmgomezfan.blogg.se/2011/may/tavling-bloggsvar.html#comment

2011-05-09 @ 21:00:45
URL: http://SelenaGomezSweden.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: