2011-05-25 / 17:40:56
0

Justins och Selenas kväll med Chris och Demi



De fyra Bästisarna var så glada att hänga ihop, att de alla hoppade upp och ner och gick ut ur bion innan filmen hade slutat, flera källor bekräftar HollywoodLife.com.

Vilken grupp av Star Powers! Efter att Justin Bieber och Selena Gomez shoppade på Victoria's Secrets köpcenter så   träffade Selena sin förnyande BFF Demi Lovato och Justin's vän Chris Brown för att gå på bio och se Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftat och att de såg ut som kändis vänner. "De lämnade filmen innan den slutade, och var så glada över att umgås med varandra, de fortsatte att hoppa upp och ner, säger en källa till HollywoodLife.com.

Den fyrgruppen och sex andra vänner dök upp vid midnatt. "De köpte ingenting dom bara gick raka vägen till filmen vid midnatt. Två timmar senare gick de alla ut ur bion innan filmen ens slutat, "en av våra ögonvittnen avslöjar. Har det något med utegångsförbud att göra? Vi vet att Demi sa att hon var trött tidigare!

"Ingen brydde sig om dem". En flicka gick fram till Selena och sa att hon var ett "Wizards of Waverly Place" fan. Selena log och tog en bild med henne, säger en annan åskådare. "Det såg inte ut som om någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Det såg inte ut som någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Alla i bion kunde inte tro att de alla var tillsammans. Det var så surrealistiskt, och lite slumpmässigt. De alla hoppade upp och ner runt varandra som barn. Selena och Demi var särskilt tillgivna med varandra. Alla var väldigt glada för att umgås med varandra. Om du inte skulle känna igen dom skulle man tro att dom bara var helt vanliga ungdomar, förklarar vårat fjärde ögonvittne.

Detta låter som en sådan otroligt rolig tid! Vi är glada över att höra att vänskapen mellan Selena och Demi fortfarande är stark, det är så sött att se om hur lyckliga de skulle vara tillsammans. Chris, 22, och Bieber, 17, har filmat deras "Next 2 you" musikvideo i fredags, och det verkar som om att de bygger ett starkt band. Just nu är Justin och Selena i Hawaii tillsammans på en resa, men de hade riktigt avsked i LA innan Billboard Awards i söndags.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: