2011-05-10 / 22:24:51
0

Rösta På Justin


När Billboard Music Awards delas ut i Las Vegas den 22 maj, är det en trofé som kommer att vara mer speciell än alla de andra - och det beror på att beslutet om vem som vinner priset är helt upp till dig.

Den allra första Billboard.com fansen Priset kommer att överlämnas till de musiker som får flest röster i vår exklusiva Billboard.com läsare enkät. Det blir inga sjökort statistik, airplay eller biljettförsäljning som kan påverka detta beslut. Din röst och din röst kommer ensam att avgöra vem som vinner!

Undersökningen kommer att vara öppen från måndag 9 maj till fredag, 20 maj. Vinnaren kommer att tillkännages den 22 maj, dagen för Billboard Music Awards.

Kolla in listan över utvalda kandidater nedan. Hittar du inte din favorit som en av de valda? Lämna in deras namn i en nedskrivning på kandidat (Vi kommer att räkna varje röst lika). Varje inlämning räknas, så rösta nu och rösta ofta.

Och se till att lyssna på på ABC den 22 maj för att titta på Beyonce, Eminem, Nicki Minaj, Black Eyed Peas och mer av dina favoriter prestera på 2011 Billboard Music Awards, Live från MGM Grand i Las Vegas.

Klicka HÄÄÄR för att rösta!

Jag måste bara säga att jag inte röstade på Justin utan på U2 för att Justin behöver nog inte mina röster och det gör säkert U2 även om de är lika stora som Justin eller snarare sakt var lika storra som Justin.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: