2011-05-30 / 23:08:30
FILED UNDER:
0

Selena: "Jag och justin har ett perfekt förehållande"



Selena Gomez talar till Bliss Magazine om sitt förhållande med Justin Bieber. Hon säger att han är åskan till hennes blixt! Selena Gomez och Justin Bieber ser absolut blossande ut i kärlek i sina nya romantiska Hawaii semester bilder. Och om det är någon som behöver fråga, så har Bliss magazine precis släppt en ny intervju där Selena glatt talar om Justin's och hennes förhållande!

Reportern påpekar att hela under hela intervjun lägger Selena till hennes svar med "stora fråniga flin." "Hon praktiskt taget sjunger när hon talar. Selena är i en kärleks kokong och hellre än att stänga ut oss som hon brukade, låter hon oss mer än gärna ta del av det, avslöjar reportern. Reportern frågar Selena om hon tror att hon har hittat åskan till hennes blixt lyrics från hennes låt "naturally" med Justin. "Ja, jag tror det", svarar hon.

"Vad är din uppfattning om det perfekta förhållandet?" Frågar de. "Medkänsla, ärlighet och ha kul - jag gillar att tro att det är precis vad jag har." Selena tror att hon har det perfekta förhållandet med Justin fullt av medkänsla, ärlighet, och glädje!? Hur sött är det? Det är ingen hemlighet att Justin och Selena är super nöjda - alla med ögon kan se att - men det är alltid underbart att höra det direkt från älskade i förhållandet. Är du glad över att veta att Selena och Justin förhållande går bra?


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: