2011-11-17 / 14:15:57
0

Justin´s anklagare Mariah Yeater avslutar faderskaps rättegången

Vi visste alla Mariah ljög om att Justin var pappa till hennes son - och nu har vi våra bevis. Ser ut som Maury Povich inte kommer att behövas efter allt! TMZ rapporterar att Mariah Yeater - den 20-åriga kvinna som anklagat Justin för att vara pappa till hennes tre månader gamla son Trystan.

Dom avslutade faderskap rättegången någon gång förra veckan. Och som ytterligare ett tecken på att hon ljög, rapporterar sajten också att hennes advokater officiellt har slutat att ha henne som en klient. Det var bara en tidsfråga innan sanningen skulle komma ut om Mariah, särskilt med tanke på att Justin hade kommit överens om att ta ett faderskapstest när han skulle komma tillbaka till USA.

Flera Bieber insiders, liksom ett stort antal kroppsspråkexperter, berättade för några veckor sedan att Mariah ljög- och nu har vi definitiva bevis. Vi är så glada att Selena Gomez trodde på Justin från början och hängde med på hans europeiska marknadsföring av "Under The Mistletoe". Det lyckliga paret kan äntligen sätta allt det här barnet nonsens bakom sig!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: