2011-11-17 / 21:56:40
0

Mariah Yeater sms, avslöjade


Mariah Yeater skickade ett sms i onsdags till en kompis, där hon bad honom att radera ett anklagande sms där hon berättar att någon annan än Justin Bieber är den riktiga pappan till barnet, och lovar honom sen att ge honom en del av pengarna när hon får dom.

Personen som Mariah Yeater skickade smsen till bad TMZ att täcka över hans namn, har vart i kontakt med Mariah Yeater regelbundet, även innan bebisen var född den 6e Juli.

I smset ber Mariah Yeater att radera alla sms från hennes mamma, smset fortsätter och säger att Mariah Yeaters mamma har skickat fler sms till honom förut, där mamman säger att den riktiga pappan till barnet är Robbie.

Alla hennes sms slutar med Mariah Laci, Laci är hennes mellannamn.

TMZ har sett många sms mellan Mariah och killen, i ett sms skriver Mariah: " Kan du snälla säga till Robbie hur viktigt det är för honom att vara i hans sons liv? " tydligen så glömde Mariah Yeater det smset, för hon frågade inte honom att radera det.

Justin Biebers advokat, Howard Weitzman, säger till TMZ: " Den här informationen bevisar att Mariah Yeater ljög. Våran oberoende utredning visar att Ms Yeater aldrig träffade Justin. Hon har hela tiden identifierat en annan man som barnets pappa, och Ms Yeater och hennes samarbetare ljög om det här för att pressa pengar ur honom och sälja sin historia till pressen. "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: