2011-10-27 / 14:38:14
0

Boyz II Men vill göran en musikvideo med Justin



Nathan Morris i det legendariska R & B-gruppen avslöjar en annan hemlig samverkan för Justin är "under misteln" julskiva och de råd gruppen gav Justin!
När Justin saidBoyz II Men var en av hans all-time favorit grupper han inte skämtade-det är varför han bad dem att på hans sjunga "Falalalala" med honom under misteln album. HollywoodLife.com talade till grundandet Boyz II Men medlem Nathan Morris på 24 Okt bara några minuter efter att bandets nya album Twenty släpptes och slå # 1 på R & B iTunes diagram och han kunde inte sluta sjunga den 17-årige lov och avslöjade några spännande nyheter!

"Vi är på gång om någon typ av video, virus eller vad eller något," Nathan reagerade när HollywoodLife.com frågade om en "Falalalala musikvideo. "Justin bord är alltid öppen hos oss. "Falalalala" är en perfekt låt för att det visar både genrer. Nu när vi har samarbetat, det är något vi kan göra i framtiden. "

Vi skulle älska om det hände! Men den bästa delen av vår intervju fick höra hur bra de tycker att Justin hanterar berömmelse och råd Boys II Men har lärt sig genom åren att de delade med Biebs.

"Jag tror att han är tränas också. Vi har mycket gemensamt, var han kom upp på vår musik, "Nathan berättar. "Och Boyz II Men lärdes ut av Motown storheter. Han är fokuserad på där han behöver vara. Han måste hålla fokus till den grad att han håller sitt sinne öppet för att höra olika saker. Inte bara höra saker som vill att folk honom för att må bra men lyssna på saker som betyder. När du är som stora människor berätta vad de vill så att de kan vara runt dig och ibland är det svårt att fokusera. "

Så tycker Nathan Justin har en bra grupp av människor runt honom?

"Allt du ser är inte alltid vad är det," Nathan berättar. "Jag kan inte berätta för någon hur man känner eftersom det är en dom kallar Justin måste göra. Men jag tror han har bra folk omkring honom. Jag tror att Scooter [Braun] är en, och Usher är en stor konstnär, han har varit ut på rätt spår -. Han bara behöver förblir fokuserad "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: