2011-10-22 / 13:08:23
0

justin och selena adopterar en hund





Det är officiellt. Selena Gomez och Justin är nu föräldrar! . Justin och Selena sågs ute efter en hund till djurhemmet i Winnipeg , Kanada! 21 oktober rapporterade Hollywoodlife.com

En volontär på djurhemmet sa: "Selena Gomez och Justin var här i eftermiddags leka med hundar och valpar i över en timme. De uttryckte ett intresse av att anta en av hundarna. De var båda mycket jordnära och vänlig. "

Källan tillägger: "Det är uppenbart att de är stora djurälskare och jag är glad att se att de är både ljusstark nog för att komma till ett djurhem i stället för en djuraffär för att leta efter en hund. Justin och Selena är underbara förebilder! "

Selena Gomez berättade nyligen för BellinghamHerald sin kärlek till räddningshundar och baserat på vad hon sade att den nya hunden kommer att få några första klassens behandling, "Jag har fem hundar och de är alla rädda hundar. Vi hittade två på en parkeringsplats och sedan hittade vi en vår granne flyttade och lämnade honom på bakgården. Så det var mycket ledsen. Och då jag sköt en film "Magi på Waverly Place: The Movie", som vi såg en hund i Puerto Rico, han blev påkörd av en bil och vi tog honom till veterinären och tog hem honom. Så de är alla riktigt bra. De är väldigt bortskämd nu. "


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: