2012-08-15 / 22:28:10
0

Intervju Med Justin För "Vibe"

 

I normala och onormala LIV JUSTIN
$ 100 MILJONER MAN-CHILD Justin Bieber är inte imponerad av hans egen förmögenhet. Även Han tar FINANSIELLA Pekare från Money Team Floyd Mayweather, är han i större behov av en sit-down med Quincy Jones. Det kommer att hjälpa sin Gudomliga Planen ATT VARA DEN BÄSTA ... GENOM TIDERNA FÖR normala och onormala LIV JUSTIN
Backstage på Ellen DeGeneres "talkshow, är Justin Bieber slappa i ett omklädningsrum, tyst vårda en förkylning. Trots att det är en ljuvlig eftermiddag i Burbank, Kalifornien, är han på svansen slutet av en FLEGMATISK, hals-clearing hosta som skramlar hans obetydliga ram som ett par maracas. Hans ögon, brunt och Keane-målning breda, är tunga. Han skulle mycket hellre vara under täcket än under sondering klockan denna reporter. Så torkar han hostar igen och lite spott från hans perfekta mun. Det är svårt att tro att ögonblick tidigare att han körde Ellen publiken i skriker, hip-svängbara hysteri med "boyfriend", den första singeln från hans senaste album, Believe.
"Man kan inte låta det visa" Bieber säger låter som en erfaren artist. "Du måste vara en professionell." De flesta barnen i hans ålder är iordningställande sig för öl binges och andra college höga jinks är pop regerande furste förbereda mer pengar, minimala problem. Ingen tid för sjuka dagar och ännu mindre tid för sömn. Ett nytt album, en världsomspännande turné, dussintals företag och investeringar och en longtime flickvän-Selena Gomez, om du har varit i en koma-alla kräver hans fulla uppmärksamhet.

Forbes nyligen gav honom namnet den tredje mäktigaste kändis i landet (Jennifer Lopez toppade listan och Oprah Winfrey var nummer två). Det skulle vara en imponerande prestation i alla åldrar, men med tanke på att Bieber bara är 18-vilket innebär att han inte lagligen dricka, precis förtjänat rätten att rösta och kommer inte att vara berättigade för att säga ett presidentvalet i ytterligare 17 år , om han var en amerikansk medborgare, gör det ännu mer lovvärt. Bieber, men tacksam för Forbes kärlek, var inte så imponerad när han hörde nyheten. Hans reaktion? "Åh, det är cool," minns han, rykande tonåren sorglöshet. "Jag var som," Oh, det är awesome! "Jag kunde verkligen bry sig mindre."

När man har Bieber pengar kan man ganska mycket råd att göra något man vill, och det inkluderar inte ge en råttas röv om mycket annat än musik. Att han lyckats förbli levelheaded och hålla sig borta från trubbel hittills (minus en och annan skärmytsling med en övernitiska paparazzo-eller grundlösa baby-pappa anklagelserna, som han tar på låten "Maria", hans version av "Billie Jean") är en bedrift . Detta är dock inte betyda att han är perfekt. "Han har sina stunder", säger Allison Kaye, General Manager på Scooter Braun, företaget som övervakar Biebers karriär. "Men när jag får framför mig och vill strypa honom, tycker jag om fl ip sidan. Om han inte är en galen 18-årig, skulle han vara en läskig robot barn. Jag skulle hellre honom vara ett normalt 18-åring. "
I eftermiddag är han inte galen, läskigt eller robot, men han är fi dgeting oupphörligt. Hans Supra-klädda fötter flytta en närliggande soffbord och tillbaka hela vårt samtal. Det är inte förrän jag frågar honom om berömmelse som han växer fortfarande och filosofiska. "Vad som verkligen betyder" att vara känd? "Frågar han. "I allmänhet kan berömmelse slita dig isär, så att du kan aldrig riktigt känna att du är berömd. När folk börjar agera som de är kända, det är när de börjar förlora det. "Han bevakade och inte pigg på att dela mycket om hans personliga liv. Fråga honom om var han för närvarande bor och "California" är allt han kommer erbjuda.
"Har du en stor hus?"
"Kanske", säger han. En snabb Google-sökning visar att Bieber nyligen köpt en 10.000-kvadratmeter Stunner i Calabasas, Kalifornien, för $ 6,5 miljoner euro.
"Hur många bilar äger du?"
"Jag vet inte", säger han, som arbetar soffbordet igen som det är en skateboard. "Jag tycker inte om att ge för mycket personlig information om var jag bor och bilarna jag kör ... Det finns en massa människor i denna värld som inte är goda människor, och allt de behöver göra är att lite forskning och sedan kan ... ", säger han blir tyst en stund. "Folk som gömmer sig i soptunnorna natten för att fånga [Bilder] av mig. Galna saker händer.Du kan inte ge ut för mycket personlig information. "


Med "Believe", är det tydligt Bieber nu vill göra musiken mer befi tting av Maybachs än minibussar. Albumet innehåller collabos med artister som Big Sean (en av hans favorit MCS), Drake, Nicki Minaj och Ludacris, producenter Rodney Jerkins, Diplo och Hit Boy festen också. "Boyfriend" har redan visats mer än 80 miljoner gånger på YouTube. Hans "Believe" turné som startar i höst, sålde slut i Nordamerika i en timme. Biljetter till både Madison Square Garden visar var borta på mindre än 60 sekunder. Det är en gynnsam början för vuxen fas Biebers karriär. Och ändå, om detta album kommer katapult honom från tonåring Phenom till vuxen superstar, gör för honom vad motivering ed gjorde för Justin Timberlake och 8701 gjorde för sin mentor Usher, är inte givet på förhand. "Han har ett stort fans förstås", säger Steve Bartels, COO på Island Def Jam Music Group. "Men vårt jobb är att övertyga människor utanför fans att han är the real deal".
Statistiken hittills säkert inte är påhittade. Eftersom invaderar ditt barn systers världen 2009 med My World har Bieber sålt mer än 15 miljoner album, plågat upp mer än 23 miljoner Twitter efterföljare (endast Lady Gaga har mer) och mer än 43 miljoner fans. Hans Never Say Never turné tjänade $ 150 miljoner och hans biografi med samma namn dras i $ 100 miljoner i kassan. För sex år sedan var han busking för reservdelar förändring på det lokala gatufestival i sin hemstad Stratford, Ontario. Under de senaste två åren, har han gjort närmare 110 miljoner dollar dollar. Naturligtvis skulle inget av detta vara möjligt om inte för de miljontals beliebers som följer hans varje rörelse, inköp och hamstra något med hans namn fäst (Köln, dockor, nagellack) och spendera månader göra honom klippböcker av hans liv och ordböcker på sin slang. I maj, efter att han twittrade sin Oslo, Norge, fans om en gratis show på Operan, ned tusentals på plats som en svärm av preadolescent gräshoppor. Täckt i glittrande hjärtan och "Jag älskar Justin" uttalanden, trängseln så överväldigad den lokala polisen att ett undantagstillstånd nästan kallades. Han skapade en stor trafikstockning i Paris dagar senare när han sjöng fans från en balkong på Universal Music högkvarter. Och han orsakade en liknande hysteri på Ellen showen tidigare i eftermiddag när han meddelade att alla i studion publiken skulle få två gratis biljetter till hans LA konsert senare i år. En kollektiv, trumhinna-krossning skrik insvept i rummet. Flera närvarande lämnades apoplektisk. Andra brast ut i glada snyftningar. Klädd i cutoff shorts och en Forever 21 bästa, fortsatte en Bieber Stan hyperventilerar långt efter showen slutat tejpning. "Jag .... har aldrig .... vunnit .... någonting", sa hon, knappt kan tala som sin far stod titta både roade och oroade.
"Mina fans är galnare än någon annans fans," Bieber säger stolt. "Jag har haft tjejer gör lätt upp skyltar med som faktiskt mekanik. Gillar det tar dem tre månader att göra det tecken. Tre månader! Det är en lång tid. "
Bieber kunde inte riktigt klandra om hans ego skulle gå över styr. Möjlighet att förkorta flickor över hela världen i rosa pölar av tårar kan berusande. Men även om huvudet skulle svälla, får man känslan att hans läger inte skulle stå för det. "Är jag hård mot Justin?" Hans manager Scooter Braun frågar. "Hell yeah, jag hårt på honom. Men jag är ärlig, och jag är inte hårt på honom utan anledning. Ingen barn kan känna sin egen sanna potential. Som vuxna är det vårt ansvar att driva dem att vara det bästa som de kan vara. "
Vägen från barnstjärna till vuxen ikonen har sällan varit en smidig en. Få har lyckats att framgångsrikt ta språnget, och ännu färre har lyckats göra det sans ett rehab snålhet, ett DUI arrestering, en offentlig härdsmälta, ett kön skandal eller en kombination av alla ovanstående. Bieber team pratar mycket om det första steget "hur övergången honom.": Braun säger skämtsamt, "är att få honom att dra upp byxorna. När jag får honom att dra byxorna hela vägen upp, kommer omvandlingen har gjorts. "Det andra steget? Smash register. "Gör bra musik," Braun säger: "och du kommer att pågå i musikbranschen. Det är ganska enkelt. "Han tror Bieber kommer att bli en hit maker för decennier framöver, om han stannar fokuserade och åtagit sig att kvalitet. "Du ser alla dessa tonårs superstjärnor och ingen av dem någonsin har sin talang slut på dem", säger han. "Det är deras personliga liv beslut som förstör sin karriär. Om jag kan hjälpa honom att bli en god människa, då kan han hantera trycket från detta liv och få igenom det med nåd. "


Dessa dagar, när han inte är i studion är han i repetitionerna för åtta timmar om dagen. Vara bäst kräver det. Braun säger att de ser till Michael Jacksons karriär och legendariska arbetsmoral för inspiration. "Han är den störste underhållare genom tiderna," säger Braun. "Den största som någonsin utföra. Den mest välgörande genom tiderna. Justin kan vara det enda konstnären i världen just nu som har en möjlighet att få en karriär i allmänhetens ögon så länge Michael talet. Han växer upp framför oss. "
Det är lätt att föreställa sig Bieber återstående baby-möter väl in i hans vuxna år. Gud vet att det skulle vara bra för affärerna. "Min mamma ser ganska ung och min pappa gör det också, så förhoppningsvis ska jag också", säger den kanadensiska. När han stryker hakan, som är lika mjukt som en nyfödd botten, medger han att det är en sak om vuxen ålder att han inte ser fram emot. "Jag hatar rakning", säger han. "Det är verkligen kommer att suga när jag måste börja raka varje dag."


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: