2012-07-06 / 13:05:51
0

Har Justin Och Selena Gjort Slut?

De var ett av kändisvärldens mest omtalade par – men nu kan förhållandet mellan Bieber och Gomez vara över.

På en fest nyligen kunde Selena inte hålla ihop det.

– Hon grät och var upprörd över Justin, säger en källa.

Justin Bieber och Selena Gomez har varit ett par i drygt ett och ett halvt år, men nu kan det vara slut mellan de två tonårsstjärnorna.

Grät på födelsedagsfesten

Flera amerikanska medier rapporterar om att det senaste året varit stormigt och om att paret länge haft problem i relationen.

Enligt TMZ gjorde Bieber, 18, och Gomez, 19, slut i förra veckan, men några dagar senare ska de ha lappat ihop förhållandet igen. Och samma sak ska ha skett flera gånger under kärlekssagan.

People rapporterar att Selena inte kunde hålla tillbaka tårarna under kompisen Ashley Tisdalesfödelsedagsfest förra veckan.

– Hon grät och var jätteupprörd över Justin, säger en källa till tidningen.

Inga kommentarer

Redan i augusti ifjol kom rykten om ett uppbrott, men när Justin och Selena dök upp tillsammans på Teen Choice-galan tystades separationsryktena.

Varken Bieber, som gör sin första Sverige-spelning den 22 april nästa år, eller Gomez, som under nästa år är aktuell i inte mindre än fyra filmer, har valt att kommentera uppbrottsryktena.

Deras representanter har heller inte uttalat sig.

 

Detta kan ju också vara ett rykte, så tro inte på allt som skrivs. Vi får hellt enkelt vänta tills Selena eller Justin säger nånting om detta.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: