2013-05-02 / 19:09:03
0

Justin Anländer Till Istanbul, Turkiet

 
Den berömda sångaren Justin Bieber har miljontals fans över hela världen, kom till Istanbul i Turkiet för sin konsert i Istanbul. Bieber anlände till Sabiha Gökçen flygplas i Turkiet utan att gå igenom passkontrollet, han tänkte komma in i landet olagligt.
Justin Bieber tar "Believe" turnen till Istanbul, han kommer att ha en konsert i ITU arenan ikväll. Justins privataflyg anlände till Sabiha Gökçen flygplats klockan 20.30 från Ryssland.
Med över 15 miljoner sålda album världen över så väntade 7 flickor i timmar på flygplatsen för att se stjärnan. Justin Bieber mötes av kärleksfulla fans när han klev av flygplanet. 
Bieber och 13 andra medlemar som är med i "Believe" turnen, gick igenom röntgen utrustningen och sedan så sprang de till bilen som väntade på dem utanför flygplatsen, för att fly från fotografer som väntade på honom utanför.
Polisen sa att de inte har gjort någon passkontroll, de sa att artisten skulle gå ut ur bilen och gå göra passkontroll inne i flygplatsen. Det blev ett långt argument mellan turkiska polisen och Justins livvakter. Lite senare så tog polisen Justins pass och tog in passet in till flygplatsen. Polisen gjorde passkontrollet utan Justin och sen så kom han tillbaka med passet till bilen. 
Biebers livvakter använde ett svart paraply för att hindra fotografer att ta bilder på stjärnan. En av fotograferna blev   attackerade med ett paraply av en av Justins livvakter. 
Sen så lämnade bilen flygplatsen och Bieber åkte vidare till hotellet, så han kan lugn och ro.
 
Texten är översatt av mig, så om ni kopierar den så länka min blogg. Om ni vill se fler bilder, klicka här.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: