2011-07-06 / 17:35:28
FILED UNDER: Tidningar
1

"Gamla människor vill inte köpa tidningar med Justin Bieber"



Med Bieber Fever vid hög tonhöjd, beslöt Vanity Fair att funktionen med Justin på tidningen i januari 2011 hoppades på att Beliebers skulle rycka upp kopior som galna. Det visade sig att de var helt fel. Inte bara frågan uppfyller inte försäljningen de ville förutse, men det har nu blivit det värsta som säljer frågan i 12 år. Huh?

Vanity Fair säljer i genomsnitt 342 tusen exemplar varje månad, men Justins vanity fair sålde endast 246.000 exemplar. Vad hände?

Tja det är ingen tvekan Justin är stor blandning av tonåringar men det betyder inte nödvändigtvis att sätta sitt ansikte på något som kommer att göra det till bra säljning. Vanity Fair är en hög modemagasin som läses av vuxna kvinnor. Från deras historia av att sätta män på omslaget hey bör redan ha känt till att sätta killar på deras täcker inte säljer. Justins fråga är den 3: e sämsta sälja frågan sedan 1992. Vilka 2 omfattar gjorde ännu värre?

Det bör vara någon överraskning att de två frågor som var ännu värre än Justin också har haft män på omslaget. År 1993  sålde VF bara 243 tusen exemplar av frågan med Harrison Ford på omslaget. Och värre säljer frågan var redan 1992 med Jadens pappa Will Smith på omslaget. Och dessa två är stora stjärnor. Jag antar att kvinnor som köper VF inte är lika intresserade när en kille på omslaget, oavsett hur stor han är.

Så är Justin någon att skylla på för tidningens dåliga försäljning? Nä, gjorde Vanity Fair bara ett dåligt affärsbeslut genom att sätta en tonårings pojke på omslaget till en vuxen kvinnomagazine. Kanske rubrikerna borde läsas som "Gamla människor vill inte köpa Justin Bieber Tidningar" istället.

Postat av: Selena

how are you

2011-07-13 @ 12:56:11
URL: http://facebook.com
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: